doloresstoian

Sunt femeie, asa ca sigur am, macar, cate o parere despre orice subiect.

Pulpă de miel umplută

 

Pulpă de miel umplută

Foto: Pulpă de miel umplută

Mielul este considerat o delicatesă, iar de Paște acesta constituie felul de bază pentru foarte mulți gurmanzi care preferă această carne. El se prepară sub diverse forme. În Ardeal, se prepară pulpă de miel umplută, aceasta fiind mâncarea tradițională de Paște.

Vă recomandăm o rețetă de pulpă de miel umplută, la cuptor, rețetă pe care o pregătesc gospodinele doar cu ocazia sărbătorilor pascale.

Ingrediente:

  • pulpă de miel;
  • 6 ouă crude;
  • 6 ouă fierte;
  • organele dintr-un miel;
  • 300 gr miez de pâine;
  • 5 căței de usturoi;
  • 2 legături de pătrunjel;
  • 2 legături de usturoi verde;
  • condimente, sare, piper, boia;
  • puțin ulei.

Mod de preparare:

Pulpa din față trebuie tăiată cu coastele. Pielea se desprinde de os și se formează ca un săculeț, unde … citește mai departe aici

 

Anunțuri

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: